Overnachten in centrum van Breda

Local Residence by Hotel Keyser ligt tussen de singels van Breda, deze wateren markeren de binnenstad van het historische Breda. Rondom onze residences vindt u verschillende pleinen, musea en kastelen. Wij delen graag onze tips met u!

Winkelen in Breda

Tussen de singels van Breda vindt u het winkelgebied van Breda, wat uitkomt op de Grote Markt. De ‘winkelste’ winkelstraat van Breda is de Veenmarktstraat. Hier worden op straat nog ambachten uitgevoerd en vindt u een groot aantal speciaalzaken. Ook een van de oudste winkelstraten van Breda komt uit op de Grote Markt, de Halstraat. Deze gezellige winkelstraat, heeft naast een grote diversiteit aan winkels, ook diverse cafés om rustig te vertoeven. Rondom de Grote Markt zijn tal van straatjes met boetiekjes voor een perfect dagje shoppen!

Borrelen in Breda

Local Residence by Hotel Keyser ligt tussen de singels van Breda, deze wateren markeren de binnenstad van het historische Breda. Rondom onze residences vindt u verschillende pleinen, Kom Bourgondisch genieten in Breda. Local Residence by Hotel Keyser ligt in de binnenstad van Breda en de gezelligste Brabantse cafés en horecapleinen vindt u op loopafstand. Op deze pleinen kunt u in de zomer ook heerlijk vertoeven op het terras. Op de Grote Markt zijn, naast tal van winkels, ook meerdere cafétjes te vinden. Ook vinden op de Grote Markt meerdere evenementen plaats, zoals het internationaal bierfestival en hossen op de markt. De Havermarkt en Vismarkt staan ook bekend als leukste horecapleinen van Breda en daarom zeker een bezoekje waard!

Stadswandeling in Breda

LoBreda is een historische stad waar veel te zien is. Het oude centrum van Breda is gevestigd rondom kasteel van Breda. De oude vestigingsstad heeft een rijke geschiedenis. Vanuit Local Residence by Hotel Keyser loopt u zo het centrum in en kunt u verschillende stadswandelingen maken.

Bootje varen in Breda

Het centrum van Breda is omringt door singels. Dit biedt u de kans om Breda vanaf het water te ontdekken. Vanaf het water vaart u langs verschillende bezienswaardigheden en komt u meer te weten over de geschiedenis van deze vestigingsstad. U kunt varen per schip of sportief in een kano stappen. De vaarroutes beginnen en eindigen in de haven van Breda, dit is op loopafstand van onze residences.

Overige uitjes

Op een half uur rijden vanaf Local Residence by Hotel Keyser vindt u twee attractieparken. Kom na uw bezoek aan de Efteling of Safaripark Beekse Bergen overnachten bij Local Residence by Hotel Keyser. Verken de volgende dag het gezellige Breda. Local Residence by hotel Keyser heeft een ideale ligging vanaf beide parken.